Työhyvinvointi

Tarjoamme yrityksille monipuolisesti tunteja, kuten työhyvinvointipäiviä tai viikoittaisia yhteisiä rentoutushetkiä. Räätälöimme kokonaisuuden juuri teidän tarpeisiinne soveltuvaksi. Rentoutus-, kehonhuolto- tai joogaharjoitus voidaan toteuttaa Tampereen kauneimmalla studiolla, Studio Aallolla, tai voimme tulla järjestämään tunnin yrityksenne tiloihin.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille soveltuva kokonaisuus: info@studioaalto.fi, 044 735 7010 / Silja

Rentoutus-, kehonhuolto- ja joogatunnit. Kaikki tunnit ja kokonaisuudet soveltuvat hyvin myös ensikertalaisille. Esimerkkejä mahdollisista kokonaisuuksista:

  • 60 min virkistävä / palauttava joogatunti / 10 hlö Studio Aallolla. Tunnin jälkeen tarjolla teetä. 320 € + alv 10%
  • 90 min rentouttava harjoitus / 10 hlö Studio Aallolla. Äänimaljarentoutus on mahdollista lisätä kokonaisuuteen. Tunnin jälkeen tarjolla teetä. 350 € + alv 10 %
  • 30 min rentoutustuokio kokous- tai yrityksenne tiloissa/ 10 hlö 250 € + alv 10 %
  • 60 min Äänimaljarentoutus / 10 hlö Studio Aallolla. Tunnin jälkeen tarjolla teetä. 320 € + alv 10 %
  • 3 h kokonaisuus, joka sisältää kehoa lempeästi herättelevän virtaavan joogaharjoituksen sekä ihanan lempeään yin-joogan. Harjoituksen jälkeen tarjolla teetä ja pientä naposteltavaa. 10 hlö 480 € + alv 10 %

Hyvinvointi- ja coaching-palvelut. Olemme suunnitelleet erityisesti stressinhallintaan sekä vuorovaikutuksen kehittämiseen keskittyviä paketteja erilaisten yritysten ja tiimien tarpeisiin. Tuo tiimisi viettämään rennon tehokasta päivää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa!

Alla esitellyt esimerkkipaketit on suunniteltu 4–6 henkilön ryhmille, mutta palvelumme ovat räätälöitävissä myös isommille ryhmille sekä tiimien yksilöllisiin tarpeisiin. Palvelut toteutetaan yhteistyössä Studio Aallon & Skillmoren kanssa Kysy lisää: info@studioaalto.fi, 044 735 7010/ Silja | emilia@skillmore.fi, 050 527 2688/ Emilia

Workshop + rentoutus:

”Vuorovaikutus”

Kesto 3 h

Tiimi-coaching, rentoutusharjoitus, virvokkeita ja pientä purtavaa

Hinta alkaen 890 € (+ alv 24 %)

Tuloksekas tiimityöskentely edellyttää toimivaa vuorovaikutusta. Tiimin keskinäinen luottamus sekä avoin ja arvostava vuorovaikutus lisäävät tiimin psykologista turvallisuutta ja yhteistä hyvinvointia työssä. Tiimicoachingin avulla opitaan tiedostamaan tiimin jäsenten erilaisia tapoja ajatella ja toimia ja oivalletaan yhdessä, miten voidaan kehittää tiimin yhteistä vuorovaikutusta ja toimivampaa yhteistyötä.

Rentoutusharjoitus lisää keskittymiskykyä ja edistää palautumista. Palautuneena on helpompi suhtautua asioihin joustavasti ja rentous lisää luovuutta.

hyvinvointipäivä:

”Stressinhallinta”

Kesto 6 h

Rentoutus, tiimi-coaching, palauttava hyvä uni -harjoitus, lounas ja virvokkeita ja pientä purtavaa

Hinta alkaen 1 590 € (+ alv 24 %)

Hyvä stressinhallinta edistää yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvointia ja parantaa työn laatua ja työn tuloksellisuutta. Tiimicoachingin avulla tullaan tietoiseksi tiimin erilaisista stressitekijöistä ja oivalletaan yhdessä millaisilla keinoilla voidaan hallita stressiä sekä ehkäistä uupumista.

Stressinhallinnassa palauttava uni on yksi tärkeimmistä osatekijöistä. Unen merkitys on huomattava mm. muistin ja luovuuden suhteen. Harjoituksesta saa konkreettisia viemisiä omaan arkeen.

Lounas: Ravintola Cotton, Holiday Club Tampereen kylpylä

Asiakaspalautteita:

”Kiitos vielä ihanasta tunnista! Se oli koko porukalle mieleinen, myös meidän äijäkatraalle.”

”Pitkästä aikaa matolla, eikä voisi olla missään paremmassa paikassa, kuin tämä. Tunti oli kokonaisuus, jossa kaikki aistit saivat rakkautta. Tunnin jälkeen pysähtyminen ja höpötykset, maailman ihanin sohva ja kaunis miljöö päättivät ihanan ja kokonaisen kokemuksen!”

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi viettämään ikimuistoisia hetkiä hyvinvoinnin äärellä.

Ostoskori
Scroll to Top