Tunnit

Anna kehollesi ja mielellesi hetki hengähtää kauniilla studiollamme ihanien viikkotuntejemme merkeissä.

  • Joogariinan tunnit varattavissa https://slotti.fi/booking/joogariina/
  • Kurssit (Äiti & Vauva joogaa, Joogaa lapsille, Kundaliinijooga tutuksi ja Aallon baletti ) löytyvät kohdasta ”Tapahtumat” ja kaupastamme. Avaamme joitain paikkoja kursseille myös tuntikalenteriin varattavaksi.

kuvitus

Yin

Yin kuvastaa mm. kylmää, hidasta ja passiivista. Yin-jooga on viipyilevä, meditatiivinen harjoitus. Asennoissa vietetään muutama minuutti kerrallaan. Yin-jooga tuo kehoon tilaa ja kehon rentoutuessa mieli hiljentyy. Tervetuloa rentouttaville Yin-tunneillemme.

Vinyasa Flow

Lähde kanssamme haastamaan lempeästi kehoasi ja mieltäsi tämän virtaavan harjoituksen pariin. Vinyassa flow -tunti yhdistää liikkeen ja hengityksen asanasarjojen sekä lihaksia aktivoivien staattisten pitojen kanssa. Tunti parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa.

Tiina Toratti kuva

sointukylpy

Sointukylvyssä pääset rentoutumaan äänimaljojen heleiden värähtelyiden hellään huomaan tunnin mittaisessa rentoutuksessa. Studion ohjelmistossa parittomien viikkojen perjantaisin.

Power Flow

Tervetuloa sykettä nostattavalle Power Flow -tunnillemme. Tunti on yhdistelmä vinyasa-joogaa sekä cardio-harjoitusta. Power flow tunnilta saat voimaa, notkeutta ja kiinteyttä kehollesi ja mielellesi. Tehokas harjoitus päätetään rentoutukseen. Asanat vaativat keskittymistä, jolloin mielemme rauhoittuu. Tunti on hyvä valinta kokeneillekin yogeille. Ei sovellu raskauden aikana.

Hatha Flow

Hatha tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin. Harjoitukset sisältävät  monipuolisesti sekä dynaamista liikettä, että staattisia pitoja. Liikkeet  tehdään hyvin johdonmukaisesti ja niin, että ehdit löytää omat linjaukset ja  sinulle sopivan tavan liikkua. Hatha jooga lisää kehon voimaa, tasapainoa ja  liikkuvuutta. Lisäksi Hatha jooga parantaa hengityslaatua ja keskittymistä.

kuvitus

Kundaliini-jooga

Kundaliinijooga on yksi monipuolisimmista ja nopeimmin vaikuttavista joogalajeista. Se lisää elinvoimaa, vahvistaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Jokainen tunti sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja syvärentoutuksen gongin äänivärähtelyssä. Kundaliinijooga sopii kaikille, myös aivan aloittelijoille, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta. 

Ari kuva

Gongi-rentoutus

Gongin äänivärähtely on syvästi rentouttavaa, kehoa tasapainottavaa ja mieltä rauhoittavaa. Gongi-rentoutuksessa voit levätä mukavassa asennossa lämpimässä peiton alla äänivärähtelyn syleilyssä. 

aamujooga

Virkistävä aamujooga kundaliinijoogaperinteen mukaisesti antaa virtaa koko päiväksi. Tunti sisältää fyysisen joogaharjoituksen, meditaation ja syvärentoutuksen. Aikaisen aamujoogan jälkeen voit aloittaa päivän energisenä ja rentoutuneena.

kuvitus

Yin Tonics®

Yin Tonics® on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa.
Yin Tonics®-harjoitus tonifioi eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa. Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen.

Nora kuva

Äidit ja vauvat – jooga

Tällä tunnilla keskitytään äitien hyvinvointiin. Teemme raskaudesta ja synnytyksestä palauttavaa lempeää joogaa, huomioiden pikkuvauva-arjen asettamat haasteet keholle. Vauvat saavat olla mukana harjoituksessa, ja joihinkin liikkeisiin heitä voidaan ottaa mukaankin, mutta pääasiassa harjoitus on suunnattu äideille ja voit tulla myös ilman vauvaa.

joogaa Lapsille

Studiolla on tarjolla kurssimuotoisesti lasten joogaa kahdelle eri ikäryhmälle: 4–6 ja 7–10 -vuotiaille. Lähde mukaan liikkumaan rennosti eläinasanoiden matkassa hurmaavan Siirin opastuksella. Lapsijoogaa on tarjolla kurssiluontoisesti.

Hengähdyshetkiä®

Tulossa 2021: Hengähdyshetkiä®-tunteja, jotka ovat rentouttavia ja palautumista aktivoivia liikeharjoituksia. Hengähdyshetkiä® tulee tarjolle kurssiluontoisesti.

restoratiivinen jooga

Tarjoamme restoratiivista joogaa kurssiluontoisesti.