Tunnit

Anna kehollesi ja mielellesi hetki hengähtää kauniilla studiollamme ihanien viikkotuntejemme merkeissä.

  • Kurssit löytyvät kohdasta ”Tapahtumat” ja työpajat Holvi -kaupastamme.

kuvitus

Yin

Yin kuvastaa mm. kylmää, hidasta ja passiivista. Yin-jooga on viipyilevä, meditatiivinen harjoitus. Asennoissa vietetään muutama minuutti kerrallaan. Yin-jooga tuo kehoon tilaa ja kehon rentoutuessa mieli hiljentyy. Tervetuloa rentouttaville Yin-tunneillemme.

Flow

Flow jooga (Vinyasa Flow) on dynaamista joogaa, joka lisää kehon voimaa ja liikkuvuutta. Joskus tunnit ovat nopeampitempoisia, liikkuen virtaavammin, joskus asanat ovat staattisempia ja niissä viivytään pidempään. Kehoa ja mieltä valmistellaan kokonaisvaltaisesti, huomioimalla hengitys ja mieli, sekä kehon lämmittely, välillä haastavaakin harjoitusta varten. Tunnilla tarjotaan myös eri tasoille soveltuvia vaihtoehtoja. Harjoituksen päättää aina rauhoittavat asanat ja loppurentoutus.

Flow-tunnin jälkeen olosi voi olla fyysisesti väsynyt, mutta samalla latautunut, virkistynyt ja mieli selkeytynyt.

Yin Tonics®

Yin Tonics® on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa.

Yin Tonics®-harjoitus tonifioi eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa. Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen.

KUNDALIiNIjooga

Kundaliinijooga on yksi monipuolisimmista ja nopeimmin vaikuttavista joogalajeista. Se lisää elinvoimaa, vahvistaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Jokainen tunti sisältää fyysisiä harjoituksia, meditaation ja syvärentoutuksen gongin äänivärähtelyssä. Kundaliinijooga sopii kaikille, myös aivan aloittelijoille, eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta tai tietoa joogasta. 

Ari kuva

Hatha Flow

Hatha tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin. Harjoitukset sisältävät  monipuolisesti sekä dynaamista liikettä, että staattisia pitoja. Liikkeet  tehdään hyvin johdonmukaisesti ja niin, että ehdit löytää omat linjaukset ja  sinulle sopivan tavan liikkua. Hatha jooga lisää kehon voimaa, tasapainoa ja  liikkuvuutta. Lisäksi Hatha jooga parantaa hengityslaatua ja keskittymistä.

Levon jooga

Levon joogassa saat hengähtää ja levätä. Harjoituksessa kehoa tuetaan erilaisiin lepoasentoihin moninaisten apuvälineiden avulla (mm. bolsteri, joogatiilet, viltit, tyynyt), ja asanoissa viivytään useita minuutteja. Levon joogassa ei pyritä venyttämään tai löytämään muitakaan voimakkaita kehollisia tuntemuksia, jonka myötä voimme laskeutua kokonaisvaltaiseen lepoon kannattelun ja hellittämisen kautta. Tämä joogamuoto sopii sinulle myös silloin kun tuntuu, että et jaksaisi edes lähteä joogaan.

Mikäli olet raskaana, ilmoitathan etukäteen studion sähköpostiin: info(at)studioaalto.fi

Nora kuva

Äidit ja vauvat – jooga

Tällä tunnilla keskitytään äitien hyvinvointiin. Teemme raskaudesta ja synnytyksestä palauttavaa lempeää joogaa, huomioiden pikkuvauva-arjen asettamat haasteet keholle. Vauvat saavat olla mukana harjoituksessa, ja joihinkin liikkeisiin heitä voidaan ottaa mukaankin, mutta pääasiassa harjoitus on suunnattu äideille ja voit tulla myös ilman vauvaa.

joogaa Lapsille

Studiolla on tarjolla lasten joogaa kahdelle eri ikäryhmälle: 4–6 ja 7–10 -vuotiaille. Lähde mukaan liikkumaan rennosti luonto ja eläin-asanoiden matkassa hurmaavan Siirin opastuksella. Lapsijoogaa on tarjolla aika ajoin. Voit kysyä meiltä myös ihastuttavia perhejooga/lapsijooga -yksityistunteja

sointukylpy

Sointukylvyssä pääset rentoutumaan äänimaljojen heleiden värähtelyiden hellään huomaan tunnin mittaisessa rentoutuksessa. Studion ohjelmistossa tilauksesta.

Tiina Toratti kuva