vuokrastudio_Tampere_studioaalto

Jooga ja kehonhuolto

Anna kehollesi ja mielellesi hetki hengähtää kauniilla studiollamme ihanien viikkotuntiemme merkeissä.

Viikkotuntien lisäksi tarjoamme myös kursseja ja työpajoja, jotka löydät Tapahtumat-välilehdeltä


kuvitus

Yin-jooga

Yin kuvastaa mm. kylmää, hidasta ja passiivista. Yin-jooga on viipyilevä, meditatiivinen harjoitus. Asennoissa vietetään muutama minuutti kerrallaan. Yin-jooga tuo kehoon tilaa ja kehon rentoutuessa mieli hiljentyy. Tervetuloa rentouttaville Yin-tunneillemme.

Aroma yin -tunneilla salissa tuoksuvat eteeriset öljyt. Mikäli olet raskaana tai sinulla on jokin hengitystiesairaus, olethan ennen Aroma yin -tunnille ilmoittautumista yhteydessä info(at)studioaalto.fi

Flow jooga

Flow jooga on tasapainottava ja harmonisoiva harjoitus. Lisäämme kehon ja mielen liikkuvuutta virtaavien, venyttävien ja vahvistavien asentojen, hengityksen ja keskittymistä lisäävien harjoitteiden avulla. Kokonaisvaltaisen ja monipuolisen joogaharjoituksen tarkoitus on auttaa sinua kohti syvempää hyväksynnän ja läsnäolon tilaa.

shaktiKUNDALIiNI

Virtaava venyttelytunti, joka sisältää lyhyen Kriya- ja meditaatioharjoituksen sekä lopussa ääni-/ musiikkirentoutuksen.
Ihana, lempeä, feminiininen harjoitus iltaan tuomaan sisäistä rauhaa ja rentoutta sekä tasapainoa kehoon. 

Levon jooga

Levon joogassa saat hengähtää ja levätä. Harjoituksessa kehoa tuetaan erilaisiin lepoasentoihin moninaisten apuvälineiden avulla (mm. bolsteri, joogatiilet, viltit, tyynyt), ja asanoissa viivytään useita minuutteja. Levon joogassa ei pyritä venyttämään tai löytämään muitakaan voimakkaita kehollisia tuntemuksia, jonka myötä voimme laskeutua kokonaisvaltaiseen lepoon kannattelun ja hellittämisen kautta. Tämä joogamuoto sopii sinulle myös silloin kun tuntuu, että et jaksaisi edes lähteä joogaan.

Mikäli olet raskaana, ilmoitathan etukäteen studion sähköpostiin info(at)studioaalto.fi

perhejooga

Vanhempi-lapsi tunti, 5–10 -vuotiaille lapsille. Lähde mukaan liikkumaan rennosti hurmaavan Siirin opastuksella. Perhejoogaa on tarjolla kerran kuukaudessa. Voit kysyä meiltä myös ihastuttavia perhejooga-/ lapsijooga-yksityistunteja

äänimalja-rentoutus

Äänimaljarentoutuksessa pääset rentoutumaan äänimaljojen heleiden värähtelyiden hellään huomaan tunnin mittaisessa rentoutuksessa. Tunti on tarjolla kahdesti kuussa tai tilauksesta.

pilates flow

Pilates Flow on pilates-menetelmään perustuva harjoittelutapa, joka yhdistää erilaisia pilates-liikkeitä ja liikesarjoja luomaan virtaavan ja jatkuvan harjoittelun kokemuksen korostaen hengityksen ja kehonhallinnan yhteyttä.
Pilates Flow’n avulla kehitetään kehon voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa.
Harjoitus voi vaihdella intensiteetiltään ja monimutkaisuudeltaan, joten se soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pilates-harjoittelijoille.
Pilates Flow -harjoitukset tarjoavat luovan, monipuolisen ja dynaamisen tavan harjoittaa kehoa ja kehittää kehonhallintaa.