Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumistamme.


rantajooga

Virkistävää kesäjoogaa Näsijärven aaltojen äärellä Lapinnimessä!

TORSTAISIN 10-11

Mikä olisi parempaa, kuin lempeästi herättelevä jooga lintujen laulaessa taustalla ja shavasana sinitaivaan alla? Studio Aallon rantajooga on tarkoitettu kaikentasoisille joogeille.Tunti pidetään ulkona pehmoisella nurmikolla Lapinniemen aallonmurtajan läheisyydessä (Lapinniemenrannan tien päässä.) 

Tarvitset mukaan vain joogamaton tai ison pyyhkeen alustaksi, joustavat vaatteet, mahdollisesti hatun auringon suojaksi ja vesipullon. Joogan jälkeen voit vielä pulahtaa virkistävälle uinnille. Ohjaajina Aallon tutut ohjaajat vaihtuvin vuoroin. Tervetuloa mukaan!

Paikka ja aika: Torstaisin 10-11 Lapinniemen aallonmurtajan lähettyvillä (kesä-elokuu)
Hinta: 10€
Maksu: käteinen / Liikuntaedut / Mobile Pay, Studio Aalto 56740

HUOM! Säävaraus! Näet aina ajankohtaisen tiedon rantajoogasta Aallon ajanvarauksesta.

Tule mukaan nauttimaan joogasta luonnon äärelle!


Syvenny joogaan kurssi

Maanantaisin klo 17.00-19.30 | yhteensä 3 kertaa | Ajalla 5.9-19.9.2022

Syventävällä joogakurssilla tutustutaan joogaan viikkotunteja perusteellisemmin Aallon ammattitaitoisen opettajan Riinan ohjauksessa. Kurssista saat hyvän pohjan niin joogafilosofian syvempään tarkasteluun kuin oman asanaharjoittelun kehittämiseen. 

Monet kaipaavat normaaleihin viikkotunteihin verrattuna välillä syväsukellusta niin asanaan kuin joogan viisausperinteisiin. Jos tunnistat tästä itsesi ja olet utelias oppimaan lisää, tämä kurssi on sinulle! Kurssilla ohjataan asanoista erilaisia variaatioita, jotka syventävät joogaharjoitustasi turvallisesti.

Hinta 189€ + saat kaupanpäälle joogakortin

Tutustu tarkemmin syvenny joogaan kurssin kattavaan ja monipuoliseen sisältöön


rakastu joogaan alkeiskurssi

Maanantaisin klo 17.00-19.30 | yhteensä 3 kertaa | Ajalla 3.10-17.10.2022

Alkeiskurssilla sukelletaan mielenkiintoisella kulmalla joogan maailmaan Niinan tarkassa ja hauskassa ohjauksessa. Kurssista saa hyvän pohjan mille tahansa joogalle, käytännönläheisesti ja lempeästi joogaa tarkastellen.

Alkeiskurssin joogaharjoitukset on suunniteltu niin, että saat niistä mahdollisimman suuren kehollisen hyödyn. Käymme läpi erilaisia liikesuuntia niin, että kurssin aikana olet huoltanut koko kehosi monipuolisesti. Kurssin aikana kehotuntemus lisääntyy ja voi herättää monia muitakin uusia oivalluksia omasta sisäisestä maailmasta.

Hinta 189€ + saat kaupanpäälle joogakortin sekä online joogakurssin!

Tutustu tarkemmin alkeiskurssin kattavaan ja monipuoliseen sisältöön