Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumistamme.


Lapsen ja aikuisen yhteinen joogatunti! Harjoittelemme tarinallisuuden kautta joogan perusasanoita. Harjoitukset vahvistavat luottamusta, keskittymistä ja kehotietoisuutta. Joogatunti on hathajoogapohjainen, sisältäen alkurentoutumisen, asanat ja loppurentoutumisen. Tule juuri sellaisena kuin olet, et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Aikuinen voi olla muukin kuin lapsen vanhempi.Ota mukaan joustavat vaatteet ja iloista mieltä! Myös kolmikot (aikuinen ja kaksi lasta) ovat tervetulleita! Yksi varaus / perhe riittää. Tunti on suunnattu 6-10-vuotiaille. Lämpimästi tervetuloa! 19.6. Klo 12.30-13.30. Tämä tunti on varattavissa varauskalenterista Hinta 25 € / Perhe

Ei tulevia tapahtumia.

Avoimet ovet Studio Aallolla! Tule tutustumaan ihanaan studioomme, osallistu ilmaiselle yin-jooga-tunnille, arvontaan ja tutustu tarjouksiin avajaisten kunniaksi. Avoimet ovet keskiviikkona: 9.6. kello 14–18.

Näytetunti, yin-jooga, on kello 16–16:45. Varaa paikkasi: www.varaaheti.fi/studioaalto Näytetunnin aikana studiolla voivat olla vain tunnille osallistuvat. Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa Noran kuuden kerran kurssille 17.5. alkaen! Tällä kurssilla keskitytään äitien hyvinvointiin. Teemme raskaudesta ja synnytyksestä palauttavaa lempeää joogaa, huomioiden pikkuvauva-arjen asettamat haasteet keholle. Vauvat saavat olla mukana harjoituksessa, ja joihinkin liikkeisiin heitä voidaan ottaa mukaankin, mutta pääasiassa harjoitus on suunnattu äideille. Voit tulla myös ilman vauvaa.

Tunnit pidetään pienissä ryhmissä 10.5.–21.6. maanantaisin kello 9.30–10.30. Kurssi saatavilla verkkokaupastamme tai varaa paikkasi yksittäisille tunneille varauskalenterista.