Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumistamme.

AALLON JOOGAOPETTAJAKOULUTUS

TAMPEREELLA TAMMIKUUSSA 2023

Joogaopettajakoulutus antaa sinulle uuden merkityksellisen ammatin, mutta ennen kaikkea se on myös matka itseesi. Aallon joogakoulutus antaa valmiudet ohjata perustason joogatunteja sekä samalla syvennät omaa joogapolkuasi. Voit luottavaisin mielin keskittyä omaan oppimisprosessiisi ammattitaitoisen ja kokeneen koulutustiimimme kanssa.

Aalto Flow -joogaopettajakoulutus pohjautuu hatha vinyasa joogaan, joka nojaa vahvasti joogan juuriin, joogan filosofiaan ja energia- anatomian ymmärtämiseen. Samalla asanatyöskentelyn metodologiaan liitetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä fysiologiasta, anatomiasta ja biomekaniikasta.

Saat siis kattavan pohjan tieteeseen pohjautuvista metodeista sekä jooga perinteistä. Näin jooga näyttää parhaat puolensa säilyttäen autenttisuuden unohtamatta turvallisuutta ja uskottavuutta. Koulutus antaa kattavan perustan, josta voit luottavaisin mielin ponnistaa kohti elinikäisen oppimisen polkua. 

Aalto Flow joogaopettajakoulutus oikeuttaa sinut Yoga Alliance RYT 200 -sertifikaattiin.

Lue lisää aallon joogaopettajakoulutuksen sivuilta!


Syvenny joogaan kurssi

Maanantaisin klo 17.00-19.30 | yhteensä 3 kertaa | Ajalla 7.11-21.11.2022

Syventävällä joogakurssilla tutustutaan joogaan viikkotunteja perusteellisemmin Aallon ammattitaitoisen opettajan Riinan ohjauksessa. Kurssista saat hyvän pohjan niin joogafilosofian syvempään tarkasteluun kuin oman asanaharjoittelun kehittämiseen. 

Monet kaipaavat normaaleihin viikkotunteihin verrattuna välillä syväsukellusta niin asanaan kuin joogan viisausperinteisiin. Jos tunnistat tästä itsesi ja olet utelias oppimaan lisää, tämä kurssi on sinulle! Kurssilla ohjataan asanoista erilaisia variaatioita, jotka syventävät joogaharjoitustasi turvallisesti.

Hinta 189€ + saat kaupanpäälle joogakortin

Tutustu tarkemmin syvenny joogaan kurssin kattavaan ja monipuoliseen sisältöön


Elisa Kuuttila tampereella

Workshop Talven syvyys 18.11. klo 18–20 ja Talveen johdatteleva päiväretriitti Elisan ja Miiran kanssa lauantaina 19.11. kello 10.30–17.30

Workshop Talven syvyys 18.11. klo 18–20. Pehmeää ja hissukseen edeten seikkailemme läpi kuluneen syksyn tarinat valmistellen kehoa ja hengitystä kohti talven hetkiä. Yin-harjoitus sekä mielen raukeaksi johdattelevat hengitysharjoitukset. 18.11. klo 18-20. Hinta 30€

Talveen johdatteleva päiväretriitti Elisan ja Miiran kanssa lauantaina 19.11. kello 10.30–17.30 sisältää mm. Embodied joogaa Elisan ja Miiran twistillä, äänimaljarentoutuksen ja Pranayama & yoganidra -harjoitukset. Early bird hinta 95 € 19.10.2022 saakka, tämän jälkeen 105 €

Elisa on moniulotteinen joogaopettaja, joka johtaa Pranama Kallio – maksa mitä pystyt -joogastudiota Helsingissä. Hän alkoi ohjata 2012 ja on sekä Suomen ensimmäinen Katonah jooga™ opettaja että SUP- ja ilmajoogaohjauksen pioneeri.

Opetuksessaan hän varioi ja analysoi asanaa. Hän opastaa ja haastaa oppilaitaan kurottamaan kohti avoimempia, voimakkaampia ja edistyneempiä asentoja. Erilaiset varusteet ja niiden luova käyttö ovat suuressa roolissa hänen yksityisillä ja avoimilla tunneillaan. Elisa haluaa joogien löytävän välineet kohti hyvinvointia ja siirtämään harjoituksen hyödyt ja näkemykset jokapäiväiseen elämään.