Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumistamme.


Elisa Kuuttila Aallolla toukokuussa!

keskiviikkona 18.5. klo 18–20

 Rest & Restore 

The longer you stay, the more you know. The more you know, the more you can participate in your own wellbeing.

Yin-joogassa pysymme asanassa kolmesta kuuteen minuuttiin, kun taas restoratiivisessa joogassa asanan pituus voi venyä jopa kymmeneen minuuttiin. Lihasten rentoutuessa pääsemme syvemmälle rakenteisiin, jotta voimme muokata kehon virheasentoja, avata hengitykselle enemmän tilaa ja lisätä kehon virtausta! Harjoituksessa käytämme apuna runsaasti apuvälineitä.

30€/35€

 Torstaina 19.5. klo 17–19 

Spring Revolution

Let’s surf the energy waves of the spring light!

Tämä energisoiva, dynaaminen workshop on omistettu Katonah joogan harjoitukselle, tiedolle ja teorialle sekä hengitykselle ja työkaluille käytettäväksi arjen kiireisiin. Teemamme on kevät, joten tulemme tutustumaan siihen, kuinka käyttää kevättä omaksi edukseen, miten organisoida arkea ja ennenkaikkea harjoitusta tämän kauniin vuodenajan mukaan sekä miksi ja miten reagoimme kevääseen.

30€/35€

Elisasta: Elisa on moniulotteinen joogaopettaja, joka johtaa Pranama Kallio – maksa mitä pystyt -joogastudiota Helsingissä. Hän alkoi ohjata 2012 ja on sekä Suomen ensimmäinen Katonah jooga™ opettaja että SUP- ja ilmajoogaohjauksen pioneeri.

Katonah joogasta: Katonah joogan nerokkuus piilee erilaisten teorioiden ja metaforan yhdistämisessä fyysiseen harjoitukseen. Työkaluina toimii mm. kiinalaisen lääketieteen tukemana kehon toiminnan ja suuren luonnon yhteneväisyys, kehon oman geometrian käyttäminen, taolaisuuden filosofia ja mielikuvat, jotka helpottavat ymmärtämään millaisista palasista kokonaisuus eli keho, mieli ja hengitys koostuu.
Matoilla työskentely on paljon muutakin kuin fyysinen harjoitus. Se on paikka opetella tuntemaan oman kehon tarina, huomata miten elämä ja olosuhteet tapahtuvat kehossa ja myöhemmin, ajan kanssa ja tiedon lisääntyessä, tehdä jatkuvasti tietoisempaa harjoitusta. Asettelemme harjoituksen aina aikajanalle, organisoimme itsemme tässä hetkessä, peilaten menneisyyden tietoa ja ohjaillen itseämme eteenpäin kohti iloa.

rakastu joogaan alkeiskurssi

Maanantaisin klo 16.45-18.45 | yhteensä 5 kertaa | Ajalla 2.5–30.5.2022

Viiden kerran alkeiskurssilla sukelletaan mielenkiintoisella kulmalla joogan maailmaan Niinan tarkassa ja hauskassa ohjauksessa. Kurssista saa hyvän pohjan mille tahansa joogalle, käytännönläheisesti ja lempeästi joogaa tarkastellen.

Alkeiskurssin joogaharjoitukset on suunniteltu niin, että saat niistä mahdollisimman suuren kehollisen hyödyn. Käymme läpi erilaisia liikesuuntia niin, että kurssin aikana olet huoltanut koko kehosi monipuolisesti. Kurssin aikana kehotuntemus lisääntyy ja voi herättää monia muitakin uusia oivalluksia omasta sisäisestä maailmasta.

Hinta 189€ + saat kaupanpäälle joogakortin sekä online joogakurssin!

Tutustu tarkemmin alkeiskurssin kattavaan ja monipuoliseen sisältöön