Tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumistamme.

AALLON JOOGAOPETTAJAKOULUTUS

TAMPEREELLA TAMMIKUUSSA 2023

Joogaopettajakoulutus antaa sinulle uuden merkityksellisen ammatin, mutta ennen kaikkea se on myös matka itseesi. Aallon joogakoulutus antaa valmiudet ohjata perustason joogatunteja sekä samalla syvennät omaa joogapolkuasi. Voit luottavaisin mielin keskittyä omaan oppimisprosessiisi ammattitaitoisen ja kokeneen koulutustiimimme kanssa.

Aalto Flow -joogaopettajakoulutus pohjautuu hatha vinyasa joogaan, joka nojaa vahvasti joogan juuriin, joogan filosofiaan ja energia- anatomian ymmärtämiseen. Samalla asanatyöskentelyn metodologiaan liitetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä fysiologiasta, anatomiasta ja biomekaniikasta.

Saat siis kattavan pohjan tieteeseen pohjautuvista metodeista sekä jooga perinteistä. Näin jooga näyttää parhaat puolensa säilyttäen autenttisuuden unohtamatta turvallisuutta ja uskottavuutta. Koulutus antaa kattavan perustan, josta voit luottavaisin mielin ponnistaa kohti elinikäisen oppimisen polkua. 

Aalto Flow joogaopettajakoulutus oikeuttaa sinut Yoga Alliance RYT 200 -sertifikaattiin.

Lue lisää aallon joogaopettajakoulutuksen sivuilta!


Avoimet ovet

Jo perinteeksi muodostuneet Aallon kauden avajaiset uusille ja vanhoille asiakkaille rantautuu jälleen studiolle!

PERJANTAI 26.8.2022

Ihana yhteisöllinen päivä tulossa, johon kutsumme sinut mukaan! Luvassa kaikille avoimet näytetunnit, teetä ja herkkuja tuntien lomassa. Tarjolla myös alennuksia korteistamme ja söpön pienen putiikkimme tuotteista! 

Näytetunnit:

16.00-17.00 Kundaliinijooga (Ari)

18.30-19.30 Aroma yin (Johanna)

Varaathan paikan vain yhdelle ilmaiselle tunnille, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee joogaamaan.


Syvenny joogaan kurssi

Maanantaisin klo 17.00-19.30 | yhteensä 3 kertaa | Ajalla 5.9-19.9.2022

Syventävällä joogakurssilla tutustutaan joogaan viikkotunteja perusteellisemmin Aallon ammattitaitoisen opettajan Riinan ohjauksessa. Kurssista saat hyvän pohjan niin joogafilosofian syvempään tarkasteluun kuin oman asanaharjoittelun kehittämiseen. 

Monet kaipaavat normaaleihin viikkotunteihin verrattuna välillä syväsukellusta niin asanaan kuin joogan viisausperinteisiin. Jos tunnistat tästä itsesi ja olet utelias oppimaan lisää, tämä kurssi on sinulle! Kurssilla ohjataan asanoista erilaisia variaatioita, jotka syventävät joogaharjoitustasi turvallisesti.

Hinta 189€ + saat kaupanpäälle joogakortin

Tutustu tarkemmin syvenny joogaan kurssin kattavaan ja monipuoliseen sisältöön


rakastu joogaan alkeiskurssi

Maanantaisin klo 17.00-19.30 | yhteensä 3 kertaa | Ajalla 3.10-17.10.2022

Alkeiskurssilla sukelletaan mielenkiintoisella kulmalla joogan maailmaan Niinan tarkassa ja hauskassa ohjauksessa. Kurssista saa hyvän pohjan mille tahansa joogalle, käytännönläheisesti ja lempeästi joogaa tarkastellen.

Alkeiskurssin joogaharjoitukset on suunniteltu niin, että saat niistä mahdollisimman suuren kehollisen hyödyn. Käymme läpi erilaisia liikesuuntia niin, että kurssin aikana olet huoltanut koko kehosi monipuolisesti. Kurssin aikana kehotuntemus lisääntyy ja voi herättää monia muitakin uusia oivalluksia omasta sisäisestä maailmasta.

Hinta 189€ + saat kaupanpäälle joogakortin sekä online joogakurssin!

Tutustu tarkemmin alkeiskurssin kattavaan ja monipuoliseen sisältöön