Tapahtuma

Äiti-tytär -retriitti

Äideille ja tyttärille suunnattu, eheyttävä, salliva ja rakkaudellista yhteyttä vahvistava päivä, joka on suunniteltu tukemaan tasapainoista ja läsnäolevaa elämäntapaa.

Lempeästi avaavat ja harmonisoivat joogaharjoitukset, yhteiset jakamishetket sekä turvallinen tila itsetutkiskelulle tarjoavat mahdollisuuden laskeutua oman kehon ja sydämen viisauden äärelle. Lisäksi haluamme tukea myötätuntoista ja hyväksyvää suhtautumista meidän naisten, etenkin äitien ja tyttärien välisiin suhteisiin, lempein ja leikkisin harjoituksin.

Shakti Flow & Gong-rentoutus

Shakti flow -harjoituksessa pääset syvemmin kosketuksiin pehmeän femiinin puolesi kanssa virtaavien venytysten, tanssillisten seisomaharjoitusten ja liikemeditaation avulla. Liikkeet avaavat ja energisoivat keho-mieltä ja liikemeditaatio tuo harmoniaa koko olemukseemme. Loppurentoutuksessa pääset kokemaan ikiaikaisen gongin äänivärähtelyn, jota on käytetty syvärentoutuksen apuna ja parantavana terapiamuotona jo vuosituhansia. 

Harjoitus ei edellytä aiempaa kokemusta, vaan liikkeet tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen.

Yin-jooga & Kristallimaljat

Yhteyttä ja maadoittumista, oman sydämen viisauden tutkailua, hyväksyvää läsnäoloa sisällänsä pitävä Yin-jooga johdattelee sinut tilaan jossa kaikki on sallittua. Yin on harjoitus jossa on mahdollisuus pysähtyä ja hiljentyä, pitkäkestoiset asennot auttavat sinua opettelemaan myötätuntoista suhtautumista kaikkeen olevaan. Kristallimaljojen sointi auttaa sinua laskeutumaan kohti rentoutta ja olemista.

Alustava ohjelma

10.45 saapuminen

11.00 laskeutuminen äiti-tytär -retriittipäivään

12.00 shakti flow (90min)

13.30 lounastauko

15.15 harjoitus yhteyden vahvistamiselle

15.45 yin-jooga & kristallikulhot (75min)

17.00-17.30 yhteinen loppupiiri

Ohjaajat

Saara on kundaliini- ja yin-joogaopettaja, äänihoitaja sekä shaktitanssin (Shakti Dance®) ohjaaja. Saara työskentelee inhimillisen kohtaamisen ja kokonaisvaltaisen hoitamisen parissa Ekokampaamo Katinkassa. Ohjauksessa Saaraa puhuttelee luonnollinen ja aito yhteys sekä turvallisen tilan luominen läsnäololle.

Ig @saarakristiiina | https://www.ekokampaamokatinka.fi/jooga

Johanna on joogaopettaja ja tällä hetkellä myös shaktitanssin (Shakti Dance® opiskelija.) Johannalle on tärkeää tukea ja opastaa jokaista omassa harjoituksessa ja rohkaista rakkaudella hyväksymään ja arvostamaan asioita läsnäoloa vahvistamalla.

Ig @jooganen | https://www.jooganen.fi

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta 115 €/ hlö (sis. alv 10%)

Hintaan sisältyy maukas ja ravitseva kasvislounas sekä päivän aikana teetä/ kahvia ja välipalaa.

Ilmoittautuminen ihanaan retriittipäivään sähköpostilla Johannalle: info@jooganen.fi

Huom! Päivä on suunnattu aikuisille.

Paikka

Studio Aalto, Lavoniuksenkatu 1 B 140, Tampere (Lapinniemi), 5. krs, studio sijaitsee käytävän päässä. Studio Aallolta löytyy kaikki tarvittavat varusteet joogaharjoituksia varten, myös joogamatot.

Mukaasi tarvitset mukavat ja lämpöiset vaatteet. Halutessasi voit ottaa mukaan muistiinpanovälineet tai päiväkirjan.

Jos sinulle herää mitään kysyttävää retriittipäivään liittyen, laita rohkeasti viestiä.

Lähetämme laskun ennen retriittipäivää sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistumisenne estyy, voitte lahjoittaa paikkanne eteenpäin.

Pidätämme oikeuden päivän sisältö- ja aikataulumuutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa,

Johanna & Saara 

Lisää tapahtumia

Ei tulevia tapahtumia.